Skicka e-post Besök oss på Facebook

Jobba hos oss

VI VÄXER!

Just nu förbereder vi oss för att expandera med ytterligare bilmärke. I samband med detta kommer vi att behöva bli fler i laget.

Fordonstekniker

Som fordonstekniker på Mannes Motor kommer du att arbeta hos en expanderande märkesverkstad med ett team av flera duktiga medarbetare som brinner för service. Arbetet består av att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på personbilar (Mazda och Hyundai). Vi ser dig vara en social och tillmötesgående person som tycker om att hjälpa människor, då du till viss del kommer ha kundkontakt i form av telefon och personliga möten.

För att passa in i vårt team tror vi att du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör även ha något års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker. Du känner dig bekväm i din roll och kan utföra garantiärenden. Du har B-körkort samt ett stort bilintresse.

Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Du är engagerad, energisk, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité.

Verkstadschef

Vi söker en driven verkstadschef till vårt team. Som verkstadschef är du ansvarig för den dagliga driften av vår verkstad, reservdelsavdelning samt kundmottagning. I rollen ingår omsättning, – beläggnings- och resultatansvar för verkstaden och att driva verkstaden mot uppställda mål och nyckeltal.

Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Du är engagerad, energisk, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har en förmåga att bygga team och att skapa en bra teamkänsla bland dina medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt att du drivs av att utveckla både verksamheten & medarbetare samt är en god kommunikativ ledare. Tidigare erfarenhet av en chefsroll är meriterande.
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom branschen och en fordonsteknisk utbildning i grunden.

Skicka din ansökan i vårt formulär!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Bifoga CV
Bifoga Ansökan