Verkstad & Service Mazda

Vi är auktoriserad verkstad för Mazda och Hyundai. Hos oss får du alltid 1 års fri assistansförsäkring när vi utför service på din Mazda eller Hyundai!

Det innebär att du som bil-ägare kan lämna din bil på service hos oss och vara trygg i att du får kvalitativ service utförd av specialister.

Prisgaranti på originalservice 

Vi på Mannes Motor bryr oss både om dig och din bil. När du servar din bil hos oss får du professionell service till ett bra pris. För bilen innebär det körglädje, säkerhet och ett bra andrahandsvärde.

Utbildning och utrustning

Mekanikerna får regelbunden utbildning och kan den senaste tekniken – så att vi kan säkerställa bästa tänkbara service av din bil. De arbetar alltid med de senaste verktygen och med toppmodern diagnostikutrustning. De har full koll på våra tekniska informationssystem, allt för att du ska få ännu bättre service.

Service när det passar dig

När du bokar nästa service ser vi till att hitta en tid som passar dig. Hör med oss vilka alternativ som finns när du behöver ersättningsfordon.

Vägassistans

Mazda och Hyundai vägassistans gäller i över 40 europeiska länder och ingår utan kostnad i din omfattande garanti. Om du servar bilen hos oss så gäller vägassistans i 12 månader i taget och ger:

Vägreparation på plats eller bogsering till närmaste Auktoriserad-verkstad.

Starthjälp – låsöppning

Hjulbyte (punktering)

Hyrbil, max 3 dygn (+ev. helg)

Ersättning för logikostnader om du skulle behöva vänta på din bilnär den repareras

Mazdakortet och Hyundaikortet

Har du kortet får du upp till 4 månader ränte- & betalningsfria köp hos återförsäljare och auktoriserade verkstäder. Det innebär att du inte behöver betala någon ränta under inköpsmånaden plus de 3 följande månaderna när du använder ditt kort. Du har möjlighet att utnyttja räntefriheten hur många gånger som helst, upp till din kreditgräns.

Boka service

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 10:00 - 18:00
(Lördagar stängt under juni, juli & augusti)

Vardagar 07:00 - 16:00